Video nga droni, Prishtina nën hijen e karantinës, askush nuk lëviz

Vendimi e qeverisë së Kosovës për mbylljen e kafeneve, restauranteve si pasojë e pandemisë së koronavirusit ka bërë që qytetarët të vetizolohen nëpër shtëpitë e tyre.

Një videoincizim nga droni e JoyMedia shfaq kryeqytetin nën hijen e karantinës ku nuk lëviz askush.

Qeveria e Kosovë ka shpallur gjendjen emergjente të shëndetit publik dhe qytetarët janë lutur që të qëndrojnë në shtëpitë e tyre për shkak të pandemisë COVID-19.

https://www.facebook.com/Joymediavideo/videos/582292395696895/?v=582292395696895