Vildanja pa të brendshme i futet në shtrat gazetarit shqiptar

Eraldo Rexha gazetari i njohur shqiptar ka pasur fatin që në shtrat ta ketë një nga modelet shqiptare me të mira.

Ai ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet bashkë me Vildane Zenelin.

Në fakt, vëmendjen e kësaj fotoje e kanë marrë një palë të brendshme të femrave të vendosura pranë tyre.

E kjo gjë ka bërë të dyshohet se mes tyre ka pasur diçka më shumë.

Por, anash nuk lihet as dyshimi se këtë gjë ata e kanë bërë që të bien në sy të medieve dhe… e kanë arritur./blic