Violetë Kukaj plot stil rrugëve të Stambollit

Që nga ritkhimi në muzikë me një stil mjaft ndryshe, Violeta Kukaj po qëndron në krye të lajmeve rozë.

Këngëtarja e muzikës popullore ka arritur që për dekada t’i rezistojë kohës e të mbetet një nga zërat e veçantë që ka skena e muzikës shqiptare.

Kohëve të fundit këngëtarja është shumë aktive në rrjete sociale, ku shpesh ndan edhe fotografi ku tregon stilin e vë në pah format trupore.

Këtë vikend ajo po e kalon në Stamboll dhe nuk kanë munguar fotot nga atje, ku ajo vjen në top-formë dhe me stil të bukur. /Kosovarja/