Violetë Kukaj vishet me fustana të nuseve, kaq bukur duket

Një ndër këngëtaret që publiku e do e respekton dhe e veccon nga të tjera është edhe Violetë Kukaj.

Këngëtarja drenicake vazhdon të mbetet një zë i dalluar i skenës kosovare e mbarëshqiptare.

Ndonëse Violetë Kukaj ka mbushur të 50-tat, por pamja e jashtme e saj flet sikur të ishtë në të 20-tat.

E sidomos në imazhet e fundit që ka sjellë në fustane të ndryshme, të shkon mendja se mos po martohet për herë të dytë pasi që po duket sikur të jetë nuse.

Kjo është pra Violeta, e bukur si nuse edhe në të 50-tat e saj.