VIP-at që zgjodhën malin (jo detin)…

Fundi i majit dhe fillimi i qershorit kanë shënuar temperaturat më të zjarrta pasi temperaturat kanë arritur deri në 35 gradë celcius.

Por ka nga ata personazhe që i janë larguar vapës dhe kanë zgjedhur që një fundjavë ta kalojnë në vende malore.

Arbana Osmani në fundjavë ishte në shtëpinë e saj në Bogë ndërsa sot e shohim në Gjermani ku duket se po shijon të ftohtin.

Arilena ka zgjedhur Pukën si një alternativë për t’ju larguar vapës së madhe të Tiranës.

Me gjithashtu janë edhe personazhe si Kaltrina Selimi që jeton në Londër, Greta Koçi që jeton në Vjenë dhe Liberta Spahiu që jeton në Prishtinë, pasi në këto vende vapa nuk ndihet, përkundrazi Kaltrina është veshur me pellush.