Vjen një lajm i mirë për adhuruesit e serialit “Friends”

“Friends” më në fund do të kthehen në transmetim pasi Netflix hoqi shfaqjen në fund të vitit 2019!

HBO Max po hedh në treg më 27 maj, dhe do të ketë një ton titujsh, përfshirë të gjitha 10 sezonet e shfaqjes së hitit të NBC.

Ju mund të pyesni veten nëse ribashkimi special i “Friends” do të jetë gjithashtu në dispozicion në 27 maj dhe përgjigja është jo.

E veçanta e ribashkimit të shumëpritur nuk do të jetë në dispozicion kur HBO Max fillon në maj.

“Ne duam të ndajmë disa informacione në lidhje me datat e prodhimit për ribashkimin e ardhshëm special të Friends për HBO Max.

Siç është raportuar më parë, xhrimet vonohen për shkak të pandemisë COVID-19.

Kjo do të thotë që episodi special nuk do të jetë i disponueshëm në transmetues ditën e 1 të lëshimit.

Por po vjen! ” tha HBO Max në një deklaratë.

Dhe megjithëse tifozët do të duhet të presin pak më shumë për ribashkimin, ata mund të shikojnë të gjitha 236 episodet e serialit në HBO Max në maj!/Indeksonline/

No Merchandising. Editorial Use Only. No Book Cover Usage.
Mandatory Credit: Photo by Warner Bros TV/Bright/Kauffm/REX/Shutterstock (5886065a)
Lisa Kudrow, Matt Le Blanc, Courteney Cox, David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matthew Perry
Friends – 1994-2003
Warner Bros TV/Bright/Kauffman/Crane Pro
Television