Vjosa Osmani: Ata që lobuan për ndarje me paratë e taksapaguesve, duan të na qeverisin përsëri

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani thotë se qeveria e kaluar a paguar për të shpërblyer Serbinë me territor të Kosovës.

“Qeveria e kaluar shpenzoi paratë e taksapaguesve për të lobuar ‘modifikimin e kufijve’, si për shembull për ta ‘shpërblyer’ Serbinë me territor të Kosovës, për veprimet e saj gjenocidale kundrejt njerëzve tanë.

Disa prej atyre që udhëhoqën këtë turp duan të kthehen dhe të na qeverisin përsëri,” u shpreh Osmani.