Vrasja në Podujevë, për 3 kg pasul dhe sherri për një lopë!

Një person është ak.sidentuar e më pas është qëlluar për vd.ekje me ar.më zjarri në Batllavë të Podujevës.

Burimet e IndeksOnline kanë thënë se vi.ktima derisa po e ngiste biçikletën e tij, është goditur nga prapa me një automjet ndërsa i dyshuari më pas ka sht.ënë me ar.më duke e lëndë të vd.ekur.

Burime të Indeksonline bëjnë të ditur se autori dhe vi.ktima janë familjarë (djemë të axhës).

Sherri që ka çuar deri tek vr.asja është vërtet i ulët.

Mësohet se futja e lopës në arën e familjarit dhe dëmtimi i tre kilogramëve pasul ka acaruaruar dy familje, e që më pas njëri nga ta ka goditur me veturë djalin e axhës, për ta vrarë me pas nga prapa me plumb./Indeksonline/