Vuçiq për Kosovën: Ekziston diçka që do ta dëshironim dhe diçka që është realitet

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka thënë se për çështjen e Kosovës serbët janë të kryqëzuar në mes të dëshirës dhe realitetit.

Vuçiq, që udhëheq një parti politike në Serbi, ka folur në prag të zgjedhjeve që do t’i kenë të dielën.

”Ekziston diçka të cilën do ta kishim dëshiruar dhe diçka që është realitet”.

Por, siç shkruan b92, Vuçiq thotë se do luf.tojë edhe më tepër se ata që patën fjalë shumë e vepra pak.

”Do të luf.toj fuqishëm për Kosovën dhe Metohinë, shumë më tepër se ata që kanë pasur fjalë heroike por vepra të zbra.zëta”.