Wanda nuk ndalet, prapë transparente në emision

Wanda Icardi po di si t’i bëjë për vete ndjekësit e saj.

Ajo në Instagram sërish ka ardhur me një foto ku u paraqit shumë sensitive.

Të tillë, kanë mundur ta shohin disa persona, pasi Wanda u paraqit shumë transparente në emision televiziv.

E veshur në formë rrjete, ajo dukej shumë e bukur dhe tërheqëse në të njëjtën kohë.