Xhemi Shehu s’ka nevojë për buzëkuq

Xhemi Shehu është një ndër vajzat më të bukura të ekranit dhe jo vetëm.

Ajo gjithmonë ka dalluar për thjeshtësinë e saj.

Madje Xhemi është ndër të paktat vajza që i qëndron besnike shprehjes: ujë dhe sapun! Ajo ka publikuar një foto pa grim dhe duket një yll!

Përfundimisht Xhemi si ja del të jesh në formë, duhet me patjetër të na tregosh sekretin!/Kryefjala/