Xhensila me poza joshëse nga shtrati, e mahnitshme

Xhensila Myrtezaj prej kohësh ka dal pak sa nga stili i saj i baladave dhe jemi mësuar ta shohim edhe si “vajzën e keqe”.

Kështu ndodhi edhe në klipin e saj të fundit “Panorama” në bashkëpunim me Ardian Bujupin i cili po rezulkton një sukses.

Pas 11 milion klikimesh Xhensila vendoi t’i “qëras” ndje kësit me disa imazhe provo.kuese.

E ves.hur me fustan të shkurtër me pika Xhensila ka po.zuar mbi kre vat dhe duket vërtetë sek.si.