Xhensila vjen me imazhe ‘hot’ nga dhoma e saj

Xhensila Myrtezaj konsiderohet si një nga këngëtaret më ‘ho t’ të estradës muzikore shqiptare.

Duke perfeksionuar lin.jat tru.pore edhe pas lin djes së vajzës, ajo vazhdon te komplimentohet për çdo pos tim që e bën në rrjete sociale.

Me secilën para.qitje arrin të marr vëmen dje, ku kësaj radhe po.zoj pa pikë gri mi në fytyrë ne të cilën vuri në pah bukurinë e saj natyrale duke marr një po.zë të nxehtë në dhomë ku në sy bie beii thek.suar në ves.hje të ngushtë.

Ky imazh tregon se e bukur dhe e zjar.rtë di të jetë vetëm Xhensila./Kosovarja/