Xheri tregon çka bënë nusja e saj me sabah

Xheraldina Vula është bërë vjehërr për herë të parë dhe kjo gjë e ka entuziazmuar mjaftë.

Xheri, që është një nga fytyrat që e shohim prej vitesh në ekran, e ka treguar edhe publikisht simpatinë për renë e saj.

Ajo, ka treguar se Sara është shumë pozitive dhe të bënë ta duash, pasi me mëngjes zgjohet me energji pozitive dhe shumë dashuri.

Ndryshe, Sara dhe Ledri pak muaj më parë janë bërë prindër për herë të parë, duke e gëzuar pa masë gjithë familjen për ardhjen në jetë të Poem Blue.