Xhesika ‘shkrin’ shkëmbinjtë

Ajo është një nga modelet më të mira shqiptare.

Xhesika Berberi ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet se pozoi në një vend ku ka vetëm gurë e shkëmbinj.

Por, modelja pozoi me të brendshme dhe rrjeti u ndezë.

Duke treguar trupin seksi, Xhesika dukej shumë e bukur.