“Yjeeee” nuk është fjala e vetme me të cilen abuzon Arbana, ja edhe me çka e tepron

Dinamikat brenda shtëpisë së “Big Brother VIP” janë interesante dhe kanë prodhuar mjaftë lajm prej më shumë se një muaji.

Publiku po ndeshet me spektaklin e drejtuar nga Arbana Osmani dy herë në jave, gjegjësisht të martave dhe të premtave.

Arbana është ajo që ka qenë gjjthmonë, e njejta në fjalor, logjikë, sjellje dhe shije, shkruan “Kosovarja”.

Fraza e famshme e saj në këtë edicion të “Big Brother” është “Yje”, por nuk po ja lë mangut as me sloganin “Love is love”, të cilin shpesh e thotë pa takt, vend e pa vend.