Yll Limani e thotë me zë të lartë: Në fillim isha skandal…

Yll Limani është nga ata personazhe që i thotë gjithnjë gjërat me zë të lartë dhe është tejet realist. 

Në një intervistë për programin “Rudina” këngëtari i njohur nga Prishtina ka thënë se në fillimet e karrierës së tij vishej skandal.

“Futu tek paraqitjet e mia ose klipet e mia dhe e sheh një tmerr”, thotë Ylli duke shtuar se vitet e fundit ka filluar ti kushtojë rëndësi pamjes së jashtme.

Ai ka thënë gjithashtu se me një nga njerëzit me të cilin konsultohet vazhdimisht është stilisti i njohur nga Kosova, Valdrin Sahiti, me thëne të drejtën ne i hodhëm një sy videove të tij të vjetrs dhe s’na u duk aq dramë…/kryefjala