Zaimina po rikthehet, paralajmëron projektin e ri muzikorë

U bënë vite që Zaimina Vasjari ka pauzuar sa i përket prurjeve muzikore.

Gjatë kësaj periudhe Zaimina është foku.suar në familje e biznes, por fama e saj veçse është rritur akoma më shumë.

Kjo ka bërë që dëshira e p.ublikut për një rikthim në skenën muzikore të jetë e madhe.

Por tashmë erdhi lajmi i mirë.

Pritja po merr fund dhe Zaimina po rikthehet.

Sot, Vasjari është duke xhiruar videoklipin më të ri ku duket se do të jetë shumë veror.

Një skenë bazuar nga pos.timet e Zaiminës duket se do të jetë në jaht, e teksa para.qitja e saj nuk do shumë kom.ent pasiqë nuk zhgënjen asnjëherë.