Zarf i bardhë për banorët, kjo është sfida e radhës

Në oborrin e tyre janë fshehur 4 objekte ku secili prej tyre ka vlerën e 25 përqindshit të buxhetit.

Të gjithë duhet të dalin në oborr për ti kërkuar.

Koha nis sapo të bie gongu dhe përfundon mbas 2 minutash sërisht me një gong.

Kjo sfidë kërkon shpejtësi dhe organizim./Top Channel/