Zarf i bardhë për Sarën

Aphrodite Salon Spa i jep mundësinë Sarës të zgjedhi një nga banorët dhe së bashku ata do të përfitojnë një trajtim fytyre.

Ato do të duhet të bëhen gati dhe “Vëllai i Madh” do ti njoftojë se kur do të fillojnë trajtimin.

Kë do të zgjedhi ajo?

Ndryshe Sara po komentohet se fundmi per raportin me DJ PM ndersa mbete te shihet vfare do ndodhe mes tyre.