Web Analytics

Zarfi i zi në studio, skualifikohen nga gara Meritoni dhe Ilnisa

Botuar nga: InfoKosova

Në studio ka ardh zarfi i zi i cili ka skualifikuar nga gara Meritonin dhe Ilnisën.

Si pasoj e kësaj ishin sjelljet jo të duhurat të tyre.

Se cfarë do të ndodhë në vazhdim mbetët të shihet.

Të FUNDIT