Zbulohen sekretet më të errëta të kukullës “Barbie”

Së fundmi është shpërndarë hashtagu, #BarbiesDarkSecrets nga shumë përdorues të Twitter-it duke nxjerrë sekretet e errëta të femrës më të përsosur dhe të shëndetshme që njohin fëmijët deri më sot, kukulla barbi.

Sepse në të gjitha rastet që është publikuar ky hashtag, e nxjerr imazhin e kukullës barbi në disa aspekte të jetës jo aq normale sa na është servirur më parë.

Në hashtagun viral në Twitter, zbulohen sekretet e errëta të kukullave barbi, ku në një nga to thuhet:

“Ken është shoku i saj më i mirë homoseksual. #BarbiesDarkSecrets”

Pra Barbi, vajza, femra dhe shembulli më i mirë për të gjitha vajzat e vogla, ka shok shumë të mirë Kenin, një djalë homoseksual.

“#BarbiesDarkSecrets ajo është arrestuar më shumë se një herë.”

“Ajo dëshironte që të ishte një kukull @Bratz, por ajo kurrë nuk u bë #BarbiesDarkSecrets”

“Po ajo e do Ken-in dhe ajo është një person shumë dashamirëse #BarbiesDarkSecrets”

“Ajo bëri një mallkim për të gjithë fëmijët që i prenë flokët asaj 😈 #BarbiesDarkSecrets”

“#BarbiesDarkSecrets është një vrasëse serioze. Kam gjetur këtë foto në web, ju lutem mos e mbështesni më atë MONSTËR.”

Të gjithë jemi mësuar me imazhin e një vajze të mirë, e cila është Barbie.

Ndoshta është një kritikë kulturore ose ndoshta është vetëm një ngatërresë, por sido që të jetë, këtu janë një mori sekretesh të fshehura të kukullës Barbi.