Zbulohet më në fund sekreti i objekteve të humbura në trekëndëshin e Bermudës, “Piraimda”

Zgjidhet më në fund misteri i zhdukjes së objekteve në Trekëndëshin e Bermudës.

Nën trekëndëshin e Bermudës është zbuluar një piramidë prej kristali nën det, thuhet që ka madhësinënë e piramidave të Egjiptit.

Një ekspeditë u ndermor në vitin 2012 nga një grup shkencëtarësh për të zbuluar misterin e kësaj piramide.

Të dhënat se çfarë kanë zbuluar nuk janë bërë akoma të ditura.

Por një gjë dihet, që grupi i që ndermori këtë studim kishin përdorur disa mjete teknologjike që nuk njihen akoma nga njerzimi.

Piramida thuhet që është prej kristali dhe gjeneron një energji aq të pastër sa ne nuk mund ta preceptojmë dot fare.

Në të ndodhet energjia e Universit.

Të gjitha ato objekte si avionë, anije lundrimi, varka peshkimi etj, mbase janë thithur nga energjia e kësaj Piramide prej kristali duke i çuar ato në një dimesion tjetër që ne nuk e preceptojmë dot.

Mbase jashtëtokësorët e knë ndërtuar për ndonjë qëllim të veçantë?

Ndoshta Organizatat e fshehtë Botërore mund të ketë informacion mbi këtë gjë?

Këto informacione vështirë se do të na vinë ndonjë ditë, çfarë mund të kenë zbuluar vallë në atë piramidë që nuk na japin ne informacion?

Presim dhe të shohim se çfarë do të ndodhë, azgjë nuk është ashtu siç duket.

Shiko Videon:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/475816813108906/