Zbulohet Rinani i Përputhen, ende nuk është ndarë me të dashurën ruse

Rinian Leka është një nga konkurrentët e fundit që është futur në Përputhen e që sigurisht tërhoqi vëmendjen e vajzave.

Pasi shkoi ne emision u  diskutua qe Riniani ka një lidhje me një vajze ruse, për te cilën ai tha qe janë ndare pas 8 vitesh  dhe kanë bashkëjetuar por nuk kane qenë të martuar.

Por e dashura e tij tregon te kundërtën, faqja ”Padorashka” ne Instagram ka publikuar disa foto te profilit te te dashurës se Rinianit, ku ajo vazhdon mban ende fotot me te.

Pra, sapo na filluan dyshimet qe ata nuk jane ndare por vazhdojnë dhe thjesht Riniani ka ardhur per pak fame se nusen e vërtetë e ka ne shtëpi./Express/