Zëra të çuditshëm dalin nga pylli, habiten banorët

Në një video të publikuar në YouTube, që besohet se është bërë në Kanada, dëgjohen disa zëra të çuditshëm duke dalë nga një pyll.

Këmbëmadhi?

Alienët?

Çfarë janë këta zëra të pabesueshëm që u dëgjuan në Witset.

Duket se ka diçka në pyjet përreth Moricetown në British Columbia, Kanada, dhe po lëshon zëra të frikshëm.

Dëgjoni zërat në videon më poshtë: