Elita Rudi dhe Gjiko kanë një djalë tash e sa kohë.

Biri i tyre quhet Zëri dhe po duket një fëmijë shumë i bukur.

Elita e Gjiko garojnë: Zëri, cilit i ka përngja më shumë?

Janë çifti më romatik i estradës, të cilët nuk kanë hezituar asnjëherë ta shfaqin dashurinë e tyre në para syve të botës.

Sigurisht që publiku kujton propozimet e shpeshta që reperi Gjiko ia ka bërë tashmë bashkëshortës së tij moderatores së njohur Elita Rudit, duke ia shprehur dashurinë e madhe.

Ata po jetojnë një jetë të lumtur duke e shijuar çdo moment të saj.

E pas lindjes së djalit të tyre Zërit, çifti ndihen të kompletuar.

Ndonëse dashuria e tyre është rritur bashkë me djalin, ata duket sikur po garojnë se kujt i ka ngjarë më shumë Zëri.

Çifti publikojnë shpesh fotografi me djalin, për të cilin kanë fjalët më të mira.

Por cilit i ka ngjarë më shumë, si mendoni?/kosovarja/