Zgjidh një unazë dhe zbulo çfarë lloj gruaje je

Nr. 1

Ju jeni mbretëresha që ia dini vlerën vetes!

Mbretëresha është e sinqertë me veten dhe me njerëzit e tjerë.

Ndonjëherë njerëzit përreth jush vuajnë nga sinqeriteti juaj i tepruar, por hijeshia juaj natyrore i bën ata të harrojnë shpejt.

Ju jeni të sinqerta dhe të forta dhe magjepsni këdo që është afër jush.

Nëse ju pëlqen dikush, atëherë e ngrohni me ngrohtësinë tuaj si dielli.

Përndryshe, nuk do ta fshihni, ka shumë të ngjarë që personi do ta ndiejë që në sekondat e para të komunikimit me ju.

Nr. 2

Ju jeni një pushim i vërtetë!

Shpirti juaj kërkon argëtim të përjetshëm, luks dhe shkëlqim.

Rrobat tuaja janë ekstravagante dhe bizhuteritë tuaja shkëlqejnë më shumë se dielli. L

ërini emocionet tuaja pa hezitim, duke i lënë kështu të shkojnë.

Karriera nuk është numri një për ju, por as ju nuk pranoni të jeni në vendet e fundit.

Nr. 3

Ti je një dashuri!

Ju pëlqen të dashuroni dhe gjendja e të qenit të dashuruar me ju është gjendja juaj e zakonshme.

Ju zakonisht jeni thellësisht të dashuruara me gjithçka në jetën tuaj: burrin, punën, aktivitetin e preferuar.

Ju pëlqen të udhëtoni.

Komoditeti në shtëpi është i pranueshëm për ju nëse mund ta ndani me të dashurin tuaj.

Jeni shumë e bukur kur jeni e lumtur.

Ju keni një buzëqeshje simpatike dhe gëzimi juaj është gjithmonë i vërtetë.

Ju sillni gëzim për të gjithë njerëzit përreth jush.

Ju vlerësoni çdo ditë që jetoni dhe doni gjërat e vogla të këndshme në jetë.

Pamje të bukura, lule, muzikë – e gjithë kjo ka një rëndësi të madhe për ju.

Nr. 4

Ju jeni gjuetarja!

Dhe si çdo gjuetar, ju jeni plot energji të egër, me gaz që derdhet në kohën e duhur për ju.

Ju keni sy që nuk mund të harrohen.

Një vështrim që depërton drejtpërdrejt në shpirt.

Njerëzit përreth jush përpiqen të komunikojnë me ju.

Ju jeni selektive në komunikimin tuaj dhe pranoni vetëm disa në një rreth të vogël.

Ju u besoni plotësisht njerëzve që janë afër jush.

Ju kurrë nuk do t’i falni mashtrimet dhe tradhëtitë.

Nr. 5

Së jashtmi, shumë shpesh ju jeni një person i thjeshtë dhe i gëzuar, keni një rreth të madh shoqëror, është e lehtë dhe e këndshme të komunikosh me ju.

Shumë njerëz kanë vërejtur më shumë se një herë që pasi të komunikojnë me ju, humori i tyre rritet, ata duan të jetojnë dhe të krijojnë.

Ju keni një energji të ngrohtë, ju jepni shumë në këtë jetë.

Ju duhet të kujdeseni më mirë për veten dhe të kënaqni veten.

Atëherë jeta juaj do të jetë e thjeshtë dhe e këndshme.

Mos humbni mundësitë që ju ofron jeta.

Fati i mirë ju do!

Nr. 6

Emocionet jetojnë në ju, si dhe një intelekt i shkëlqyer.

Çdo moment i jetës suaj ka një vlerë dhe çdo moment që jetoni është pak më i thellë dhe më emocional se të gjithë të tjerët.

Sidoqoftë, ju, si askush tjetër, dini të përballoni vështirësitë.

Në të njëjtën kohë, ju keni një mendim shumë origjinal, stilin tuaj dhe aftësinë për të mbrojtur parimet tuaja.