Web Analytics

Zhaklina tregon se a lejohet marrëdhënia seksuale para ndeshjes për futbollistët

Zhaklina Lekatari në emisionin ”Kampionët”, ka treguar se a duhet futbollistët të kryejnë marrëdhëni seksuale para lojës.

Ajo tha se kjo pyetje ka nxitur shumë diskutime nga komuniteti sportiv dhe ai shkencor.

Zhaklina ka thënë se nuk duhet të kryehet marrëdhënie para lojës pasi ndikon në performancën e futbollistit.

Nga rubrika