“Zhdukni” diabetin në 30 ditë

Ky rezultat vjen nga një eksperiment në SHBA, i drejtuar nga Dr. Gabriel Cousens ku mjaftojnë vetëm 30 ditë që ju të shëroheni nga diabeti.

Gjashtë pacientë kanë pranuar sfidën për të eliminuar mishin, qumështin dhe produktet e tij, sheqerin, karbohidratet, ushqimet e konservuara, pijet alko.olike dhe të gazuara, por edhe kafen dhe të gjithë industrinë ushqimore.

As cigare dhe as ilaçet e zakonshme të diabetit.

Dr. Cousens, mjek dhe njëkohësisht autori i librit “Të kurosh diabetin në 21 ditë” ka vënë re se pacientët në fund të vizitave mjekësore kanë pasur një përmirësim të ndjeshëm: progresi i pacientëve monitorohej vazhdimisht.

Këta individë u ushqyen me një dietë natyrore të bazuar në ushqimin organik, fruta dhe perime të papërpunuara.

Kjo dietë ka rezultuar e shëndetshme dhe ka sjellë një mënyrë jetese të re, të shëndetshme dhe më të gëzueshme.

Edhe pa barna të përditshme, te pacientët u vu re një reduktim i përqindjes së sheqerit në gj.ak dhe nevojës për insulinë.