“Zot, na mbro nga këta lloje njerëzish!” Monika Lubonja ironizon në rrjetet sociale

Monika Lubonja ka ironizuar në rrjetet sociale, ndonëse nuk mund të themi se kujt i adresohet mesazhi i saj.

Ajo ka shpërndarë një postim në Instastory ku shkruan:

“Zoti im, na mbro nga katër lloje njerëzish:

1.Nga ai që dëgjon një të mirë nga ne dhe e fsheh.

2. Nga ai që dëgjon një të keqe për ne dhe e përhap.

3. Nga ai që përgojon dhe shpis pas shpine.

4. Dhe nga ai që vëzhgon jetën tonë me xhelozi dhe urrejtje.”

Të jetë një ironi me ish-banorët e ‘Big Brother VIP’ apo dikë tjetër?