Web Analytics

Kështu po tallen ata që plasojnë fotografi të ushqimit në rrjete sociale

Është e pamundur të kaloni nëpër murin e llogarisë suaj, pa parë së paku një pjatë me ushqim.

Por, ka njerëz që këto i urrejnë dhe nuk i duan ti’ shohin.

Për këtë arsye është krijuar një llogari në Reddit, ku plasohet fotografi të ushqimeve që nuk janë përgatitur si duhet.

Prej dukjes pa shije, deri te vendosja e gjërave të papjekura, janë disa nga ushqimet me të cilat janë tallur dhe parodizuar, ata që tregojnë për ‘ushqimet e mahnitshme që hanë’.

Salsiçet në drithëra, qofte që kinse janë sushi, apo një omlet i mbështjellur si mos më keq, bëjnë pjesë në këtë galeri kontroverse.

Shiko Fotot:

Nga rubrika