Web Analytics

Një qen i vogël tërheq karrocen ku ka hipur një burrë (Video)

Kjo video që është bërë në rrugët e Kinës, e plasuar në internet, ka zgjuar kurreshtjen dhe komentet e miliona njerëzve.

Në video shihet se si një burrë përdor një qen të vogël të racës Terrier për të tërhequr karrocën e tij.

Ky veprim ka nxitur reagime dhe komente të shumta.

Disa thonë se kjo është një mizori ndaj kafshëve.

Shiko Videon:

Nga rubrika