Web Analytics

Sëmuret Meritoni në Big Brother Vip Albania

Botuar nga: InfoKosova

Pas përfundimit të leximit të mesazheve të ardhura për banorët në ‘Big Love’, Meritoni ka shkuar dhe është pozicionuar në krevatin e tij në dhomën e gjumit pasi nuk ndjehej mirë.

Kjo gjë është vënë re menjëherë prej Eglës e cila i ka shkuar pranë dhe është interesuar rreth gjendjes shëndetësore të tij.

Egla: Je me djersë? Ke dhimbje kur kollitesh?

Meriton: Po

Egla: Vërte?! Mblidhi këmbët dhe rri në pozicionin e bebes. Të të sjell një peshqir të lagur? Të ndez aspiratorët?

Meritoni: Mirë jam…

Shiko videon:

Të FUNDIT