Web Analytics

A din të flas Lulja e Medes anglisht?

Lulja e Medës është tejet e përkushtuar ndaj familjes.

Kohën më të madhe ajo është pranë fëmijëve, e duke mos munguar edhe me imazhe të shumta.

Në një fotografi të fundit, derisa pozon me fotografinë më të mirë bashkë me të birin, nuk mungon edhe një thënie në gjuhën angleze nga ajo, Time goes fast ”Koha shkon shpejt” shkruan ajo.

Përveç kësaj, kuptohet që ajo e njeh mirë këtë gjuhë dhe nuk heziton edhe të shkruaj.

Nga rubrika