Web Analytics

A do të martohej sërish? Nora jep përgjigjjen e prerë

Nora Istrefi ishte e ftuar si mysafire në emisionin e Labinot Gashit.

Ndër pyetjet që ju bënë këngëtares, ishte pyetje se kur do të martohet sërish ajo.

Dhe përgjigjja e saj ishte ajo që më pak pritej.

“Njeriu njëherë gabon, të dytën herë është problem, unë probleme nuk boj mo,” ishte përgjigjja e prerë e Norës.

A është kjo përgjigjje një nënkuptim se Nora është bërë pishmon për martesën me Robertin?

Shiko videon:

@1kafemelabin_lg

Jam e hapur per lidhje Nora Istrefi #noraistrefi #1kafemelabin

♬ original sound – Labinot Gashi

 

Nga rubrika