Web Analytics

A e dini se çfarë kanë të përbashkët Blerta Deliu dhe Xhuli?

Blerta Deliu dhe finalistja e “Big Brother Kosova”, duket se kanë një gjë të përbashkët.

Të dyja me fotografit e ngjashme që postuan, lanë të dyshohet se diçka po i bashkon.

Të dyja po i besojnë grimerit të njëjtë që siç duket i vendosi edhe të publikojnë fotografi nga vendi i njëjtë, shkruan “Kosovarja”.

Po juve iu duken njësoj?

Shiko fotot:

Nga rubrika