Web Analytics

A e dinit që Melinda Ademi është nga ky qytet i Kosovës?

Ka befasuar jo vetëm jurinë e spektaklit të famshëm televiziv ‘American Idol’ por edhe mbarë shikuesit, jo vetëm për zërin e saj të mrekullueshëm, por edhe për historinë që bart.

Dikur e njohur në SHBA, sot Melinda Ademi një nga yjet e padiskutueshëm të muzikës në vend.

Nëse nuk e keni ditur, Melinda Ademi është me origjinë nga Mitrovica, qyteti nga ku kanë dalë shumë yje të muzikës.

Fitues të llotarisë amerikane, Melinda bashkë me prindërit, dy motrat dhe vëllain, e nisën jetën nga e para duke nisur kështu ëndrrën e tyre amerikane dhe duke bërë Amerikën shtëpinë e tyre./kosovarja

Nga rubrika