Web Analytics

A e keni ditur se ekziston banknota origjinale EURO me portretin e presidentes Vjosa Osmani!

Botuar nga: InfoKosova

Keni rastisur shpeshherë që të keni në dorë banknotën euro me figura nga më të ndryshmet, si në monedhat e metalta poashtu edhe në monedhat e letrës, duke filluar nga objektet e veçantë të shteteve të ndryshme europiane poashtu edhe nga figurat publike, shkruan InfoKosova.

Por një banknotë me figurë të presidentes së Republikës së Kosovës znj. Vjosa Osmani Sadriu ndoshta nuk e keni ditur që ekziston, dhe do ju prezantojme me këtë monedhë.

Banknota me figurën e presidentes Vjosa Osmani në prapavi Bibloteka kombëtare, ura e Prizrenit, dhe stema e konsulatës së nderit të Finlandës së bashku me flamujt e Kosovës dhe Finlandës është bërë për nderë të shkëmbimeve studentore mes dy vendeve.

Kjo banknotë është bërë për nderë të 15 vjetorit të ditës së pavarësisë së Kosovës.

Vlera e kësaj banknote është 0, për arsye që nuk është banknotë që përdoret dhe është vetëm një kopje e sajë në gjithë botën.

Dikush edhe ndoshta nuk e beson këtë, por ju ftojmë që ta verifikoni në të gjitha detajet e kësaj banknote në webfaqen: https://en.numista.com/catalogue/exonumia365934.html

Në këtë web-faqe mund të gjeni edhe monedha tjera që janë bërë me objekte të Republikës së Kosovës./InfoKosova/

Shiko Fotot:

Vjosa Osmani - Euro
Vjosa Osmani – Euro
Vjosa Osmani - Euro
Vjosa Osmani – Euro

Shikoni monedhat tjera që i përkasin Republikës së Kosovës:

https://en.numista.com/catalogue/kosovo-exonumia-1.html

Të FUNDIT