Web Analytics

Andrra e Sinanit e sheh parajsën me sy për ditëlindje, ja dhuratat mahnitëse që mori

Botuar nga: InfoKosova

Andrra Destani ka shënuar një ditëlindje të veçantë, dhe për të festuar këtë moment të rëndësishëm, ajo ka marrë dhurata nga më të ndryshmet.

Ndërsa disa mund të zgjedhin dhurata të zakonshme, Andrra ka preferuar të përqendrohet tek një element që shpesh mban një ngjyrë të veçantë të lumturisë – lulet.

Shtëpia e saj u mbush me një shumëllojshmëri lulesh, të cilat u dhuruan nga familjarët dhe miqtë e saj.

Në fotografitë e postuara, shihet qartë që fytyra e saj shkëlqen nga lumturia e madhe që i dhuruan këto lule të shumëllojshme me ngjyra të ndryshme.

Për Andrrën, kjo ditëlindje ka qenë një përvojë e jashtëzakonshme, e cila u përforcoi më tej nga bukuria e luleve dhe nga dashuria që ndjen nga personat e dashur rreth saj.

Ndërsa mund të ketë dhurata të tjera të pranueshme, kjo zgjedhje e saj për të festuar me lule tregon ndjenjën e thellë të mirënjohjes dhe përqendrimit te bukuria e natyrës dhe momentet e vogla të lumturisë që ajo sjell.

Shiko foton:

Të FUNDIT