Web Analytics

Pse duhet t’i hamë thanat. Fruti kurativ per trupin e njeriut

Botuar nga: InfoKosova

THANAT – FRUT I SË ARDHMËS!

Dy – tre vitet e fundit, thanat janë vënë në fokus të analizave fiziko – biokimike.

Rezultatet kanë treguar se thanat janë një frut shumë premtues në mjeksi.

Përmbajtja e tyre e lartë në antioksidante, vtamina si C dhe minerale, e bën këtë frut të një vlere të lartë biologjike.

Për më tepër ato mendohet të kenë efekt si:

-anti alergjik

-anti mikrobial

-diuretik

-kunder radioaktivitetit

-kunder anemise

Edhe një fakt tjeter, që e bën këtë frut të nivelit kurativ është pastertia e tij ndaj pesticideve dhe mbetjeve kimike!

PRANDAJ, ruajini këto pemë, mundesisht shtojini, konsumojini frutat sa më shumë!

Të FUNDIT