Arbenita shfaq linjat e mahnitshme në bikine

Derisa burri i saj Fero vazhdon të jetë në “ferrka” edhe me njerëz të tjerë, gruaja e tij Arbenita Ismajli ka qëndruar larg këtyre sherreve.

Ajo është parë sot me një fotosesion të ri, jo në veshje por në bikine.

E veshur me bikine të mbyllura ngjyrë ari, Arbenita nuk është fare në Kosovë por ka udhëtuar për në Turqi.

Arbenita ka treguar se është në Stamboll të Turqisë dhe është duke bërë një fotosesion të ri me bikine. /Express/