Web Analytics
E martë, 28 Maj, 2024
16.9 C
Pristina

Arta Bajrami e mban një qafore interesante

Arta Bajrami gjithmonë dallohet me stilin e saj.

Ajo në të shumtën e kohës mbetët aktive me pozat e ndryshme, duke tërhequr vëmendje të madhe tek ndjekësit.

Me një përkujdesje maksimale për vetën, gjithmonë duket bukur dhe kalon në lajm.

Këtë herë, është qaforja e saj që bie në sy dhe e personalizon vetën me shkronjën e parë të emrit që ka.

Për më shumë, shikojeni.

Të fundit