Web Analytics

Banorët mbeten sërish me 0 buxhet, ja kush theu rregullat e Vëllait të Madh

Botuar nga: InfoKosova

Këtë të enjte Vëllai i Madh vendosi banorët në një tjetër sfidë në raport ndaj buxhetit, ku ishte ndalimi i përdorimit të fjalës ‘të brendshme’ ose sinonimet e saj, pasi që prej fillimit të nisjes së reality showt janë bërë edhe ‘kryefjala’ e ‘BBV3’ ose shkak për debate të shumta.

Kjo do të ishte deri ditën e hënë dhe do të fitonin 100% të buxhetit.

Për çdo herë që do të përdorej fjala do të ulet 10% nga buxheti.

Kjo nuk është zbatuar nga banorët, të cilët e thyen rregullin, i pari ishte Juli dhe më pas banorët e tjerë duke mbetur kështu pa buxhet.

Shiko videon:

Të FUNDIT