Web Analytics

Big Brother i lotëve: Çfarë po ndodh brenda shtëpisë, Alba qan me të madhe

Ditë me lot.

Dita e sotme në shtëpinë e Big Brothër ka qenë e rëndë.

Shumë banorë kanë shpërthyer në lot.

Ndoshta presioni i lojës dhe izolimi brenda mureve ka bërë që banorët të kenë luhatje emocionale.

Vetëm të dielën, lot kanë derdhur: Azemi, Alba, Lumbardhi, Edona James, Vesa dhe Santiana.

Të pakën këta janë parë nga kamerat.

Ndoshta mund të ketë edhe të tjerë që kanë qarë në tualet.

Arsyet janë qenë të ndryshme.

Por, qëllimi është i njëjtë: Vëmendja.

“Më vjen inati që munohen me bë viktimën e me më bë mu të keqe“, është shprehur Alba në nje moment.

Shiko videot:

Nga rubrika