Web Analytics

Bikinet e vogla për gjoksin bombastik të Encës

Kosova po përballet me borë dhe të ftoht në orët e fundit.

Hall krejt tjetër ka Enca Haxhia, këngëtarja shqiptare ndodhet në një vend të ngrohtë ku temperaturat janë të larta.

Nga atje, Enca si zakonisht ka nxjerrë gjoksin në pah.

Kësaj radhe gjoksi i saj duket më i varur, por vazhdon të jetë me numra të mëdhenjë.

Shiko Videot:

Nga rubrika