Web Analytics

Blero tregon a ka qenë në lidhje dashurie me Tunen

Disa nga banorët e shtëpisë kanë qëndruar në oborrin e shtëpisë duke biseduar, ku dy prej tyre ishin edhe Lumbardhi dhe Blero.

Por, pyetja e Lumbardhit për Bleron, mori vëmendje.

Ai e pyeti Bleron se a ka qenë në Lidhje me këngëtaren Tuna Sejdiu.

“Ti a je kanë në lidhje me Tuna Sejdiun”.

Ndërsa Blero u përgjigjj “jo veç kolege”.

Shiko videon:

@big_brother_vip_al.ks

Blero tregon a ka qene ne lidhje me Tunen #bigbrothervipkosova #bigbrother #blero #blerobigbrother #ganigermia #lumbardhi

♬ original sound – big_brother_ks.al

 

Nga rubrika