Web Analytics

Çfarë ndodhi me Françeskën pasi u eleminua nga shtëpia e “BBV3”?

Françeska Murati nuk ia doli dot të ishte në finale, ish-banorja u eleminua prime-n e kaluar vetëm një hap larg 25 Majit.

E ftuar sonte në “Shqipëria Live” me Arjon Muçën dhe Erjona Rusin, Françeska foli rreth eksperiencës së saj në “BBV3” dhe pasi doli prej saj.

Të parët që takove ishin djali dhe bashkëshorti?

Françeska: Po djali ishte në gjumë se ka qenë shumë vonë ishte shtrirë dhe shkova e putha, i mora erë, u zgjua po ishte si i hutuar nuk po më njifte u desh pak kohë të përshtatej, po të nesërmen ishte okej

Arjoni: Sa qave?

Françeska: Mos pyet, shumë

Arjoni: Të kishte marr malli?

Françeska: Shumë

Erjona: Si sfidohet kjo ndjesi e të qenërit larg fëmijës

Françeska: Ka qenë veshtirësia më e madhe në shtëpi ndjenja e mallit dhe mungesa e gjysmës së shpirtit.

Nga rubrika