Web Analytics

Çka ndodhi me 200 mijë eurot e Golden Eagle për Luizin

Drejtuesit dhe pronarët e kompanisë që prodhon Golden Eagle kanë premtuar një vlerë monetare prej 200 mijë eurosh për Luizin.

Ishte parashikuar që Luizi pasi të mbaroj Bigbrother të shpallet ambasador i kompanisë si dhe të marrë çmimin e premtuar.

Pronarët edhe sot e kësaj dite i qëndrojn premtimit, por kjo varet nga Top Channel, i cili e menaxhon imazhin e Luizit.

Pas një viti, kur skadon marrëveshja me Top Channel, gjasat janë që Luizi të realizoj marrëveshjen me kompaninë në fjalë.

Nga rubrika