Web Analytics

Çudit Bledi Mane: Ka homoseksual edhe në Qeverinë e Kurtit

Opinionisti i Big Brother VIP Kosova 2, Bledi Mane gjatë Prim-it të sotëm të këtij sezoni, e ka filluar me kritikat ndaj banorëve të shtëpisë.

Përpos kritikave ai shprehi edhe mbështetje ndaj banores Edona James.

Ai i tha se ajo nuk duhet të ndihet keq duke e vlerësuar si një vajzë të mirë dhe të bukur dhe ta pranojë vetën sic është.

“Ti Edona nuk duhet të qash, nuk duhet të tregohesh e dobët”.

E tutje Bledi tha se homoseksuale, transgjinor etj, ka edhe në Qeverinë Kurti, edhe në Qeverinë Rama, ka kudo në shoqëri dhe nuk duhet të ndihen keq e të bullizohen.

Nga rubrika