Web Analytics

Ermalit iu rrit djali, a do të bëhet këngëtar si gjyshi e babai apo…

Këngëtari i njohur Ermal Fejzullahu nga martesa e tij me Arianën kanë në jetë katër fëmijë një djalë dhe tre vajza.

Arti është djali i vetëm i këngëtarit, se a do t’i ngjajë të atit dhe gjyshit me profesion këtë nuk e dimë ende.

Ani pse nuk ka marrë pjesë ende në ndonjë projekt muzikor me Sabriun dhe Ermalin ndoshta në të ardhmen mund të shohim.

Ermali shumë herë ka treguar se është përkrahës për secilën fushë që do të zgjedhin fëmijët e tij./kosovarja

Shiko foton:

Nga rubrika